Senarai Blog Pakatan Harapan (List Terkini, Tahun 2021)


Kami benar-benar tidak pasti, samada blog Pakatan Harapan pernah wujud atau tidak. Hasil kajian kami adalah seperti di bawah. Untuk melihat senarai blog Pakatan Harapan yang bukan lidah rasmi, iaitu ditulis oleh penyokongnya, sila dapatkan list tersebut di bawah.

Lidah rasmi

pakatanharapan.com

Hasil kajian kami di Google, carian untuk “Pakatan Harapan” tidak mendatangkan apa-apa maklumat. Melainkan hanya sekadar blog-blog lain yang menulis berkenaan parti ini.

Apabila kami cuba menaip pakatanharapan.com.my, ia hanya menunjukkan laman web lain yang tidak ada kaitan langsung.

Sebaliknya, jika kami cuba menaip pakatanharapan.com, domain ini adalah untuk dijual dari Huge Domains dengan harga lebih kurang USD 2395.

Tidak dapat dipastikan status terkini tentang domain pakatanharapan.com yang terkini.

 

Senarai blog Pakatan Harapan

Berikut ialah antara beberapa blog yang anda boleh dapatkan maklumat untuk mengetahui status terkini dari parti politik ini.

  • Kerengga: gigitankerengga.blogspot.com

 

Akhir kata

Senarai blog di atas adalah hasil kajian yang bersumberkan dari Feedspot, Similarweb dan Alexa. Kami faham, senarai di atas belum lagi cukup penuh.

Walau bagaimanapun, ingin kami tegaskan sekali lagi, senarai ini bukan bermakna kami menyokong mana-mana pihak yang disenaraikan. Ini hanyalah senarai yang kami kongsikan setelah membuat kajian.

Jemput baca cara menjadi penulis blog, tidak kiralah politik, kewangan, parenting dan lain-lain.

Semoga bermanfaat.

Leave a Comment